DİYARBAKIR / LİCE - Ayşe Toprak Yatılı Bölge Ortaokulu

Nis

Okulumuzda 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI kapsamında öğrencilerimize çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Semazen gösterisi yapıldı.

Okulumuzun Mart ayında en temiz sınıfını ve ayın öğrencisini seçtik.

Okulumuzun Şubat ayında en temiz sınıfını ve ayın öğrencisini seçtik.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimiz tarafından tiyatro gösterileri ve pano hazırlanmıştır.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Ana Sınıfı öğrencilerine Eğitimci Yazar HANİFE BÜŞRA TIRAŞ KARAKARTAL Hanım tarafından imza günü ve kukla gösterisi düzenlenmiştir. Hanife Büşra Hanıma teşekkür ederiz.

Okulumuzu ilçemize kazandıran ,

Halis Toprak ve Toprak Grup Ailesi

okulumuza kıyafet konusunda destek olmuştur.

Bu katkılarından dolayı Ayşe Toprak Ailesi olarak bir kez daha

teşekkür ederiz

Ock

Okulumuz 7. sınıf öğrencilerinin 1.dönem sonu için hazırladıkları; Divan-u Hümayunda bir gün, Ev alma komşu al, ince eleyip sık dokumak, sosyete kadın ile köylü kadın, Galile yargılanıyor, 23 Nisan oyunları sergilenmiştir. Okulumuzun Sosyal Bilgiler öğretmeni Neclan BAYHAN ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu etkinliğimizde okulumuzun Beden Eğitimi öğretmeni Mehmet KAYA, öğrencilerimize kamp malzemelerini tanıtarak, kampta bir günlük faaliyet etkinliği düzenledi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Anaokulu öğrencilerimizin çalışmaları.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesinin Aralık ayı faaliyetleri sunusuna aşağıda bulunan linke tıklayarak erişebilirsiniz.

Ock

Okulumuzun Aralık ayında en temiz sınıfını ve ayın öğrencisini seçtik.

Ock

Okulumuzda yapılan Türkiye Geneli Deneme'de dereceye giren öğrencilerimiz ile Tarihi ve Kültürel gezi gerçekleştirdik.

Aşağıda bulunan linke tıklayarak Aralık ayı Eğitim Bültenine ulaşabilirsiniz.